Formidlingsbiler

Import av brukte Volvo fra Sverige og Tyskland gir biler for nordiske forhold

Din-Bil Salg AS er den største importøren av brukte Volvo til Norge

I Norge er det de siste 5år solgt 34.528 nye Volvoer og 23.190 bruktimporterte Volvoer. Din-Bil Salg AS importerte og solgte i samme periode 1248 Volvoer fordelt på V50, XC60,V70, XC70 og XC90. Det gir oss en markedsandel på 5,4% i Norge på bruktimport av Volvo. Vi har drevet med import av biler  i 12 år.

 

 

Vi setter kvalitet i høysetet og kjøper bare biler fra forhandlere vi kjenner godt og som vi har god erfaring med. For tiden kjøper vi alle våre Volvoer i Sverige og Tyskland. Det gir oss kvalitetsbiler utstyrt for Norden, til meget konkurransedyktige priser.

 

Alle biler som kommer inn til oss går direkte inn på vårt verksted for teknisk og optisk kontroll. Eventuelle feil og mangler blir omgående avdekket og utbedret. Alle biler selges med garanti.

 

 

Kjøp og salg av bil på internett

70-80 % av vår omsetning skjer via internett. På siden Biler i butikk vil du kontinuerlig finne oppdatert oversikt over vårt tilbud av importerte Volvo V 60, XC 60,V70, XC70, XC90 og andre bruktbiler vi har til salgs. Finner du ikke akkurat det du søker så spesifiserer du det du ønsker og vi finner bilen for deg.

Innbytte av din gamle bil er ikke noe problem. Vi gir deg god innbyttepris.

 

Vi vet at det som er viktig for deg som kunde er å kunne stole på forhandleren både før under og etter kjøpet. Det er fornøyde kunder som kommer igjen flere ganger som gjør Din Bil Salg AS til den største aktøren på i Norge på import av brukte Volvo V70, XC70 og XC90.

Prøv oss. Vi kan Volvo og vi vet at du blir fornøyd.


Din-Bil Hamar AS, Kornsilovegen 84, 2316 Hamar Tlf: 62 55 20 20